Söndag

Även idag strålar solen på oss och mina fräknar har börjat titta fram, dessvärre!

Dagen började vid halv åtta imorse då vi fick reda på att det var stopp i avloppet. Tack och lov släppte proppen snällt när åtgärder inleddes :)
Vasaloppsstarten tittade vi självklart på och efter ett par mil sparkade vi igång dagen. Jag satte igång en tvättmaskin samt handtvättade lite och självklart fick det hänga på tork ute i solen. Även våra täcken åkte ut på räcket :) Jag har nu lite smått påbörjat tvättandet av alla bebiskläder. Har även gått igenom allt och skrivit upp vad vi har, så vi har något hum om det är något som saknas den första tiden. Men jag tror nog vi har så vi klarar oss i minsta storlek. Anar att vi kommer få mer ändå sedan i "rätt färg" ;) (inget snack om Hen här inte!)

När de första Vasalopps åkarna närmade sig mål kurrade våra magar- dags för lunch. Så vad passade inte bättre än blåbärssoppa en dag som denna? Ingen pulver soppa här inte utan soppa gjord på egen plockade bär.

Jag lapade sol mot husväggen med korsord i högsta hugg medan Peter och svärfar beskar äppelträdet. Gjorde mig besväret att fixa fika till dom också faktiskt. Första fikan ute för i år, http://4.de">http://4.de">4.de Mars.

Kan också berätta att jag idag haft eller har jordens jävla värk i min tillfälligt lagade tand. Det ilar ända upp i hjärnan när jag dricker för varmt eller för kallt. Eller när jag andas med öppen mun ute eller gäspar.... Skönt att jag ska till tandläkaren imorgon igen. Dock är jag lite nervös att behöva gå dit ensam och ta mig mig hem själv om de drar ut tanden... Skulle vela ha en hand att hålla i :) Men det går nog bra. Tur att jag inte har tandläkarskräck.

Magen har levt rövare nästan hela dagen idag. Är så öm på höger revben och tror att någon nerv kommer i kläm då och då för jag får som domningar. Inte skönt alls! Bästa ställningen är ryggläge.

Nu ska jag vila lite, om det går? Peter spelar tvspel så det dånar om det...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0