Sprudlande

Idag intogs frukosten ute i solen. Dock hann jag precis käka klart så gick solen i moln och blåsten blev kall... Började styra här inne då med att duscha alla krukväxter och plantera om några av dem. Så nu luktar det såpa så det står härliga till här. Fräscht!

Äntligen börjar snön försvinna ordentligt även här nu. Dock blir det så geggigt.... Det är inte roligt när man har hund vill jag informera er om. Vår skridskobana på uppfarten och parkeringen har snart runnit bort också. Ett under att ingen satt sig på rumpan där ännu. Igår fick mitt öga skåda småsmå tulpaner ovan jorden. Vallmon har också börjat växa nu. VÅÅÅÅÅÅR! En lite mindre rolig sak är att Peter försökte laga växthuset igår. Men det går nog inte. Vi måste försöka köpa en ny del och frågan är ju om det går att få tag på? Hoppas hoppas verkligen! 

Magen har levt rövare så gott som hela helgen. I lördags var det full rulle där inne så gott som hela dagen. Det blir lite mycket av det goda då.... Jag är öm lite här och där nu på insidan av kroppen. Tack och lov var det lite lugnare igår. Det behövdes väl en vilodag även för den livliga krabaten. Det tackar jag för =) Det är tungt ändå nu tycker jag.... Flåsar för minsta lilla och får som ett lock i luftrören när jag ligger ner. Lite svårt att försöka njuta hela tiden men jag försöker. För tro det eller ej, men snart är magen borta. (Mer eller mindre.) 

Nu måste matintaget fyllas på känner jag.
  


Kommentarer
Postat av: Anonym

Den där inne vill ut!

/ mamma

2012-03-12 @ 17:56:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0