Vecka 35

Nu är vi inne i vecka 35. jag behöver väl inte påpeka återigen att tiden går fort, för fort! Jag känner mig så oförberedd. Visst har vi införskaffat de flesta prylar som behövs, tror jag. Kläder har vi också så vi klarar oss ett tag i början, tror jag. Jag har börjat tvätta alla kläder, sängkläder, filtar och handdukar. Har faktiskt en laddning i maskinen nu. Det är skönt att även det börjar bli klart. MEN vart ska vi göra av dem sen då? Där är stressmomentet.... Nu ligger alla saker i två stora plats backar som är fulla. Våra garderober är även de fulla med saker så ingen plats kan ordnas där heller. Tänk vilken dröm om man hade haft en barnkammare att börja fixa och greja i. Eller i alla fall ett ledigt hörn någonstans där man kunde börja "boa" lite smått. Men jag får snällt vänta och ha is i magen ett tag till. 

Idag är det torsdag. Ska jag vara så traditionell och ställa mig och steka pannkakor till middag idag? Vet att det skulle uppskattas av Peter. Hoppar nog soppan idag. Brukar ju faktiskt göra soppa och pannkakor på torsdagarna annars...

Annars är det lugnt här idag, inne i alla fall. Ute blåser det ISkalla vindbyar. Inte skönt alls! Har dessutom hört att det på många håll kommit snö idag. Peppar peppar har vi klarat oss, hittills. Vi har ju kvar av den gamla snön ändå så det räcker.
Nicos tass verkar *peppar peppar igen* bättre idag. Han haltar nästan inget alls om man jämför med de två senaste dagarna. Dock kan han INTE vara utan sin tratt, för då ger han sig på tassen fort som fan och slickar helt frenetiskt. Jag hoppas de börjar läka ut nu så vi slipper ge honom en penicillinkur. Jag försöker hålla det rent med tvål och vatten och sedan "torka ut" området med alosolsprit. Ser ju att fungera =)

Nu kurrar min magen och tvättmaskinen är nog snart klar också. Dessutom är diskbänken belammrad med gårddagens disk..... Jag skulle ju också kunna förbereda pannkakssmeten. OM jag nu ska göra mig mödan att stå och steka dem idag? Ni hör, man har fullt upp även som "hemmafru". =)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vi har fått lite snökorn här.

Låter som du haft en bra dag, hoppas Peter får pannkakor.

2012-03-08 @ 18:49:55
Postat av: Alexandra - Millies mamma

Hehe ja ;) Lillan mumsade i alla fall glatt i sig!

2012-03-08 @ 20:39:18
URL: http://soderholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0