Det artar sig

Det rullar på här hemma. Albin sover, äter, kräks och bajsar :)
Natten till i dag var bäst hittills. Vi sov faktiskt alla tre några timmar ihop! Vi premiär provade faktiskt nappen inatt och den var uppskattad av både Albin och oss! Han är jätte snuttig och ska antingen suga på tutte eller pappas lillfinger för att komma till ro och slumra in. Men nu fungerar nappen lika bra och han kan ligga och snutta lite själv. Dock läste vi att man inte ska börja med napp så tidigt, utan vänta tills man ser att de ökar i vikt. Men han äter ofta trots nappen där i mellan så det är nog ingen fara. Och jag måste få "vila" mina stackars tuttar i mellan åt. Det känns att man lever om man säger så ;)

Ikväll ska vi åka in till BB igen för PKU provet och vägning bl.a. Det blir spännande och säkert hemskt när han ska bli stucken.
Imorgon eftermiddag kommer BVC "tanten" hem hit för kontroll av lillen och information.

I förmiddags var vi ute och åkte vagn för andra gången. Vi premiär åkte den igår men då var lillkillen så hungrig så han skrek hela den korta rundan vi tog. Men i dag sov han så gott i den under promenaden och fortsatte även när vi var hemma igen. Berodde nog på det fina vädret tror jag :)

Ja igår var ju mormor, morfar, moster och morbror upp hit en sväng. Det var roligt att vi kunde visa upp oss :) dock tråkigt att det bara var över några timmar... Så jag hoppas vi ses väldigt snart igen. Likaså med mormor Siv och moster Helen, Albin vill presentera sig för er också såklart!

Bjuder på en ny äten Albin och min brieost och salta kex som intogs under andakt igår till Big Brother :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0