Det funkar

Än så länge har vi klarat oss bra här hemma i dag. Dock var ju natten kinkigare än vanligt. Men det gick bra det med. Får nog vara nöjd med att han vanligtvis bara vill äta en gång vid 03 på nätterna.

Imorse vaknade han och ville käka vid 06.30 tror jag det var. Sedan låg vi kvar och myste, vilket ledde till att Albin somnade om igen och jag halv slumrade också. Peter hade ju varit så snäll att han tog ut hunden en runda vid 05 när han gick upp (hur han fick med sig jycken ut så tidigt undrar jag:) så jag kände ingen brådska med att gå upp och göra oss klara för att kunna gå ut. Vid 09.30 ca var vi alla redo och ute i alla fall. Dock hade Albin hunnit sprutlackera mig gul på skötbordet innan dess :p. Man lär sig väl att det nog är smartast att klä sig själv det sista man gör innan hemmet lämnas. Och mycket tvätt blir det!
Väl ute slog vi på stort och knatade hela 4 km. Albin sov gott nästan hela rundan. Han passade på att bjuda lite på sin ljuva stämma när mormor ringde :)
När vi kom hem tyckte jag det luktade bajja i vagnen, men Albin luktade inget när jag sniffade honom där bak... Aja, en fis tänkte jag och så satte vi oss i soffan och Albin började käka. Då kom det en odör igen av skit lukt... Det är hunden som fiser tänkte jag då. Men sen kom jag på att jag la två påsar med hundskit i korgen under vagnen när vi var ute och det var de som spred skit lukten i hallen. Haha Jag har redan blivit en virrpanna!

Nu äntligen har Albin somnat här på min mage. Han var jätte grinig här nu ett tag. Inte så konstigt kanske då han varit vaken sedan 11. Han kunde inte komma till ro hur vi än bar oss åt. Men nu så, så sussar han. Likaså hunden, han ligger på sin plats i fönstret och snarkar. Helt slut efter långpromenaden. Han tycker nog det är skönt att matte kan och orkar gå ordentliga promenader igen :)

Nu fick jag sms av Peter att de är påväg hem från jobbet redan! Skönt för honom och roligt för oss. Och i morgon är det röd dag och på fredag är han också ledig. Underbart! <3 Så i morgon packar vi in oss i bilen och tutar ner till Linköping och mormor och morfar mfl. Det ska bli skoj!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ni är så välkomna, vi längtar redan. Men lämna hundbajset hemma.

2012-05-16 @ 15:23:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0