Duktig bebis

Jodå, Jessica hittade hit tillslut :) Vi har tillbringat dagen på en filt i halvskuggan med kaffe och kakor. Riktigt härligt och skönt!
Tyvärr har jag inte hunnit med någon motions promenad i dag. Men vad offrar man inte för fint stads besök ;)

Albin somnade tillslut efter förra bloggandet och sov ett par timmar till tre ungefär. Men sedan dess har han varit vaken bort sett från några små korta powernaps. Han är helt omöjlig att söva på eftermiddagarna och kvällarna. Han kan verkligen inte koppla av helt utan måste hålla koll hela tiden med minst ett öga. Man skulle ju kunna tro att han borde sova bra på nätterna då istället. Men det vet i tusan!? Han piper många gånger och vill att nappen ska petas in eller bli vaggad. Tack och lov är det matning bara runt tre och runt sex oftast och ett eller två blöjbyten då också.
Men faktiskt att han legat flera hela nätter i vaggan nu. Duktiga kille! :) Jag tar ibland upp honom i sängen till mig när Peter åkt till jobbet och ammar honom liggande. Imorse log han faktiskt när han låg och tittade på mig i sängen! Gulle killen! :)
Igår kväll följde han Peter med både blicken och hela huvudet då han flyttade sig från ena sidan av soffan runt bordet till andra sidan. Fortsätter det på detta vis så går han om några veckor ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen.
Tjing tjong!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Det är en duktig gullunge ni har! Men han har ju fina föräldrar att brås på.

2012-05-25 @ 22:10:56
Postat av: Anonym

Jag gick vid 8-månaders ålder :-) Så har han att brås på. Pratade också före ettårsåldern :-D Sen var jag tyst ganska länge.....

2012-05-27 @ 19:30:46
Postat av: Anonym

Jag gick vid 8-månaders ålder :-) Så har han att brås på. Pratade också före ettårsåldern :-D Sen var jag tyst ganska länge.....

2012-05-27 @ 19:31:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0