En vecka

Tänk att det redan gått en hel vecka sedan jag lyckades klämma ut den här lilla knodden. Fortsätter det i den här takten har han snart en liten fjunig mustasch och åker moppe...

Vi tycks komma hyfsat bra överens här hemma. Men skötbordet är ingen favorit. När det måste besökas (vilket är väääldigt ofta :) är det gallskrik som gäller. Likaså om det inte finns något att tutta på när tuttlusten faller på, vilket är typ jämt. Alltså så är Albin en bestämd liten tuttglad skit!

Igår hade vi regn här i stort sett hela dagen så vi ugglade inne. Men framåt kvällen sprack det upp och vi passade på att gå en sväng. Väl hemma igen så öppnade sig himmelen. Ibland har man tur!
I dag har vi klarat oss från regn såhär långt och solen skiner istället. Dock har det blåst riktigt rejält men med riktigt varma vindar. Så i förmiddags gick jag Albin och Nico en liten promenad. Jag måste ju öva mig med att gå med både hund och vagn :) Men det gick bra. Albin sov som en stock och Nico knatade på fint bredvid vagnen i kort koppel. Därefter har vi inte hunnit med så mycket mera än att hänga tvätt, amma, byta bajsblöja och nu sover Albin en lur här på soffan och hunden under bordet. Peter är på tippen och slänger diverse skrot.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_202006586.jpg" class="image">


Kommentarer
Postat av: Mamma

Tänk vad stor han har blivit vårt lilla barnbarn, en hel vecka. Ge honom en grattispuss från mormor o morfar.

2012-05-10 @ 21:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0