Pigg bebis

Jag sitter här med en nybadad liten kille i knät. Till en början såg han ut att njuta av badet. Men ganska snabbt övergick njutningen till gallskrik. Så fort han var uppe på torra land igen och invirad i en handduk blev det tyst :)
Inte ens badet verkar få honom att somna... Han har nu varit vaken sedan halv fyra och nu är klockan snart nio! Ska tre veckors bebisar kunna vara vakna så länge? Det går inte att lägga ifrån sig honom heller, då det blir gapskrik! Jag tog med honom ut i bärselen för att klippa av lite gräslök. Men det var ingen hit det heller. För en stund sedan följde vi till och med med Peter i bilen när han skulle åka och köpa snus. Han brukar ju slockna av vibrationerna när vi åker. Dock inte i dag... Men faktiskt att det verkar som att han i skrivande stund nu kanske kanske har somnat här i mitt knä! Hoppas att det inte bara är en powernap.

Hunden haltar inte längre! Jag hittade en fästing på hans ben som jag tillslut fick bort. Hur den kunde få honom att halta och ha så ont som han hade förstår jag inte... Hoppas att det inte blir något mer av det nu.

Peter är frisk och ska tillbaka till jobbet i morgon.
Vi här hemma ska få besök av Jessica. Mycket roligt!
Igår skulle Emelie kommit hit. Men hon blev sjuk så det blev inget av det. I dag skulle Jessica kommit. Men eftersom vi inte visste vad Peter åkt på så ställde vi in det också. Men nu håller vi tummarna för att planerna för imorgon håller hela vägen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0