Resumé av dagen

Vår utflykt i dag gick jätte bra! Albin sov från det att vi åkte hemifrån strax
efter elva till det att vi kom hem vid tre tiden. Helt otroligt! På den tiden hann vi besöka babyproffsen, H&M, gå en runda på marknaden nere i hamnen, fika hos Fru Grön och handla på Willys. Det måste betyda att vagnen är riktigt skön :)
Väl hemma igen vaknade han precis lagom innanför dörren och ville ha mat. Oj så vrål hungrig han var och det var väl inte så konstigt.

Efter kvällsmaten begav vi oss ut på en promenad. Efter det att himlen öppnade sig helt och regnet verkligen öste ner. När vi kommit knappt halvvägs på vår runda närmar sig oroväckande mörka moln och åskmuller... Vi traskar på snabbare och jag är tacksam över att jag inte var på tjocken längre för då hade det inte gått att skynda på så :) Väl hemma vid backen börjar det stänka och vi klarade oss precis från hällregnet även i dag. Åskan gick på sidan om så den klarade vi oss också från.

Efter alla dagens bravader och resten av kvällen har lillkillen mest hängt sig fast i mina tuttar. Han är riktigt tuttig på kvällarna. Och får han inte ligga och tutta i godan ro blir det ett jäkla liv ska ni veta ;)

Nu ska jag göra som mina tre grabbar gör- sova. Natti


Såhär utslagen blir man av att fly regnet


Kommentarer
Postat av: Katti

Han ser väldigt välmående ut, må jag säga :-D

2012-05-12 @ 08:24:02
Postat av: Mamma

Han är så fin, er lille kille!

2012-05-12 @ 20:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0