Trötta ögon

Ögonlocken är tunga på oss alla här hemma nu. Förutom på hunden, han har redan gått och lagt sig :)
Har kollat lite på Eurovision, men tycker inte det var mycket att ha. Det är ju dessutom en timme kvar innan vinnaren är klar... Orka sitta att vänta på det. Men egentligen vill jag ju se och veta hur det går :)

Vi tog fram min gamla babysitter tidigare ikväll och faktiskt att den verkar gå hem hos den bestämda lilla herrn! Så länge nappen sitter kvar i den lilla munnen har han suttit så nöjd i den. Till och med att han satt och somnade i den nu :) Det vore ju skönt om man skulle kunna sätta ifrån sig honom i den när man behöver. För ligga ensam någonstans är ju inget att tänka på! Då blir det gallskrik :)

När vi kom hem förut i dag gav vi oss ut på promenad. Dock blev den inte så rask och svettig som jag önskat... För halvvägs stannade vi och fikade hos Magnus och Marlena. Jag får ta igen det imorgon istället.

Har tänkt nu ett tag att jag skulle börja mäta mina valkar istället för att enbart stirra sig blind på vågen som inte är tillräckligt snäll :p Men jag har inte orkat att rota fram mitt måttband som ligger nerpackat i en av våra cirka sjuttioelva flyttlådor... Får köpa ett nytt istället. Ska bara komma ihåg det också när jag är i en affär. Men hur som så har i alla fall mer än tio kilo försvunnit från min kropp nu på tre veckor. Det känns bra och lovande! Men mer måste bort från lår och rumpa. Vill så gärna komma i lite av mina sommarkläder. För inte sjutton kan man hålla på och köpa massa nytt!

Peter tog med sig Albin in och la sig för en stund sedan... Verkar som han fick honom att somna, för det är tyst där inne från :)

Och nu leder vi i Eurovision. Ska jag ändå orka att kolla färdigt? Nu är det ju ändå inte långt kvar.

Nä, nu blir det bara massa svammel. Jag är trött :)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Albin ser ut att trivas i din gamla babysitter, Tur att du har en mamma som sparar på braha saker! Puss!

2012-05-27 @ 09:38:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0