Vardagen väntar

Ännu en dag till ända. Vi har varit ute i stort sett hela dagen och Albin har sovit så gott i vagnen. Kan hända att han vaknar till lite när han tycker att han stått stilla för länge. Då är det bara att köra ett litet varv på gräsmattan där det skumpar bra så somnar han igen :)
Vi tätade växthuset provisoriskt med plast i dag. Så jag har fixat lite där äntligen. Men vi får väl se hur jag kommer hinna med att underhålla mina sådder och odlingar detta år :)

Nu på eftermiddagen var vi hos farmor och åt kvällsmat. Kroppkakor. Gott gott! Till efterrätt blev det glass och självklart bebismys.
När vi kom hem började jag leta fram mina "vanliga" kläder. Jag la undan dem efter hand då jag växte ur dem. Så imorgon tänkte jag att jag skulle se om jag kommer i några av mina jeans. Tveksamt, men vi får se... Tack och lov har ju ca 10 kilo redan försvunnit sedan förlossningen. "Bara" 10 kilo plus lite till kvar :p

Usch! Imorgon är det onsdag och då ska Peter tillbaka till jobbet. Jag tycker det känns lite jobbigt och oroar mig för hur vi ska klara oss ensamma hela dagarna framöver? Samt att det är mysigt och roligt att vara hemma tillsammans. Men det är bara att vänja sig antar jag.


Stolt farmor och Albin


Kommentarer
Postat av: Mamma

Låter som en bra dag. Albin och farmor ser också ut att ha det bra. Och jag lovar att du kommer att klara dig finfint även om ni givetvis kommer att sakna Peter på dagarna, och han saknar nog er!

2012-05-15 @ 21:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0