Allt roligt har ett slut

Dagarna nere i Linköping tillsammans med familjen har lidit till sitt slut. Vi sitter nu i bilen och styr hemåt. Vi har haft det bra och blivit bortskämda som vanligt.

I lördags förmiddag träffade vi Therese med familj inne i trädgårdsförening. Deras lille grabb fick busa av sig i lekparken innan vi intog lunch/fika och snackade lite skit. Albin satt i vagnen och tittade längtansfullt på barnen som lekte. Snart kan han också leka ute :)
Därefter gick vi upp till kyrkogården och tände ljus hos morfar och efter det åkte vi ut och tände ljus hos farmor och farfar också.
Sen åkte vi hem till mamma och pappa igen, trötta och frusna efter att ha varit ute i ruggvädret mer än halva dagen. Vi gick faktiskt upp och kröp ner i sängen hela familjen för att vila en stund innan middagen. Albin somnade gott och även pappan snarkade en stund. Men jag lyckades såklart inte somna...
Sedan kom moster, mormor Siv, moster Helen och bihang och vi käkade gott, busade med Albin, tjattrade och fikade.
Men faktiskt att Albin lades i säng vid sju och lät sig somna ganska lätt trots de två senaste dagarna med oreda i kvällsrutinen. Duktig kille!
Även vi kom i säng inte allt för sent och det var välbehövligt efter allt bilåkande och allt annat de senaste dagarna.

Idag stannade vi till hos moster och onkel Joel för en fika innan började färden hem. Dom tröttade ut Albin fullständigt så han somnade här i bilen innan vi ens kommit ut ur stan :) Så nu sover han sött.
Vi lyckades komma iväg tidigare än någonsin denna gång. Det är skönt att det slipper bli så jätte sent innan vi kommer hem. Vi har ju dessutom bilen full med massa saker som ska tas reda på där hemma sedan också :)


Kommentarer
Postat av: Anna Bergström

Vad mysigt att få komma iväg och bli lite bortskämd några dagar :) det är inte alls fel. Man måste få fylla på energiförådet emellanåt :)

Svar: ja visst är det otroligt att graviditeter kan vara så olika :)
Det sägs alltså att man bär längre ner om man väntar en pojke?? Det är säkert skrock som med allt annat, men i mitt fall stämmer det verkligen :)

2012-11-05 @ 11:04:27
URL: http://livetmedskorpan.blogg.se
Postat av: Syrran/Moster

saknar er redan.

2012-11-05 @ 12:43:20
URL: http://baraordifoljd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0