Ännu en jobbig natt avklarad= en natt närmare målet

Vid fem plockade jag fram nycklarna till den låsta mjölkbaren. Helt okej. Men tyvärr började nattböket redan innan klockan två inatt.
Albin lyckades få sin pappa riktigt frustrerad så jag flyttade in till vår säng, lyckades få honom att somna om mellan oss genom konstant klapp, smek och vaggning. Sov till fem och då lät jag honom äta. Sov vidare i sin säng till sju, åt igen och sedan dess är vi vakna.
Pappan och barnet äter just nu morgongröten och det tycks smaka jätte gott hör jag!
Jag ska också masa mig upp nu för vi ska åka iväg om en stund.


Kommentarer
Postat av: Anna Bergström

Ååååh, mys ;) Snart är jag också där igen. Vakna nätter... Fast i och för sig är det rätt mycket vakna nätter nu också eftersom jag ska upp och pinka stup i kvarten och har jättesvårt att somna om igen ;)
Läste att du slutat amma på nätterna. Måste vara skit svårt att få det att funka när han vaknar?! Antar att han vill äta och så får han inte :/ Usch vad svårt :/ Men nödvändigt!
Jag hade aldrig det problemet eftersom min mjölk inte var tillräckligt näringsrik så vi började att tilläggsamma Melody 2 ggr per dygn när hon var 2 veckor ungefär. Och vi 3-4 månaders ålder så slutade hon amma helt och sen var det bara flaska som gällde.

Ska bli intressant att se om någon av er lyckas pricka in rätt datum när lillebror föds :-)

2012-11-23 @ 09:00:12
URL: http://livetmedskorpan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0