Bilåkarlördag

Vi är ute och åker bil igen. Idag är det Peter som ska köpa en ratt till xboxen. Så nu styr vi ända ner till Ekerö!!! Halvt vansinne enligt mig ;)

Kalaset igår var en hit tyckte Albin. Han härjade runt från sju till tio ungefär utan sura miner. Känns bra att han kan föra sig bland folk och spara sitt dåliga humör när enbart mamma och pappa är med ;)
Vi kom hem vid halv elva igår kväll och befarade ännu en jobbig nattning. Men trots att han sov gott i bilen hem, sattes på pyjamas när vi kom hem och tuttade somnade han ovaggad så fort han landade i SIN säng! Jag och Peter satt som på nålar ute i soffan sedan och bara väntade på att han skulle börja pipa. Men icke :) Han sov till tre. När han vaknade då kunde inte Peter trösta honom så han kom in med honom till så han fick äta och efter det somnade han om i sin säng igen.
Tydligen hade han sovit lätt och oroligt resten av morgonen och pipit titt som tätt men ändå fick vi sovmorgon till efter klockan nio :)
Han är duktig vår lille kille trots nattmålet inatt och underbart skönt att slippa en skrikig och oändligt lång nattning för första gången på hela veckan.
Vi måste helt enkelt gå på kalas oftare! ;)


Vår glada skit halv tio igår kväll.
Bara rastaflätorna som saknas


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0