Denna gång ska vi ej ge oss!

Inatt är det min tur att ha eget rum.
Jag har intagit gästrummet och Peter är rustad för att ta Albin i natt och vi ska nu återuppta projektet med att försöka vänja bort nattätandet. Jag/vi har varken haft orken eller tålamodet med att kämpa med det den sista tiden, men nu är det banne mig dags. Jag vill SÅ gärna slippa ätandet vid tre iallafall. Att han vill äta vid klockan elva och fem tex. känns helt okej men där vid tre vill jag hemskt gärna sova.

Jag tror ta mig sjutton inte den där lille killen sovit en enda hel natt på sina sex levnads månader! Därav hög tid att ändra på det. Det gäller bara att vi har tålamodet och orken till det nu här hemma för jag tror det kommer bli tufft.
Tyvärr är ju inte tålamod det man har mest av mitt i natten. (Inte jag iallafall.) Att halv tre en natt försöka söva om en arg bebis som är så frustrerad att han håller på att krypa ur sitt eget skinn är ingen hit. I sådant läge är det SJUKT lätt att slänga fram tuttarna och låta honom tutta, för då vet man att han somnar om snabbt och lugnt när han är färdigtuttad.
Men från och med inatt är det slut med det!
Från och med inatt ska grabben sluta äta vid tre. Med gemensamma krafter här hemma ska vi klara det.

Snälla bebis, förstå vår hint.


Fortsättning följer....


Kommentarer
Postat av: Mamma

Lycka till

2012-11-09 @ 06:55:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0