Han laddade i sex månader

Det tog sex månader innan grabben bestämde sig för att sätta sina föräldrar på prov och i stort sett vända dem ut och in.
Det är kvällarna och nattningen jag talar om.
Den här veckan har varit HEMSK vad gäller att försöka få den lille herrn att sova. Vad vi än gör och hur vi än gör så går det bara inte! Vi kan sitta hur länge som helst och guppa på hans säng, peta in nappen, amma eller hålla om utan att något hjälper.
Han är så trött så han nästan kryper ur sitt eget skinn och ålar sig som en ål i sängen men vägrar att slappna av och låta John blund sköta sitt. Vi toppar allt detta med ett nästan evigt skrikande eller gnällande.
Fy tusan vad hemska kvällarna blivit. Vi håller på från sju till kanske elva med att ta upp och lägga ner i sängen, leka en stund, sitta i soffan, amma, gosa och försöka trösta. Om och om igen...
Faktiskt att vi fick honom till att somna vid sju(!) ikväll, men en timme senare var han vaken igen och vi fick börja om. Så nu handlar kvällarna enbart om Albin, inget annat hinns med. "Egentid" för oss föräldrar tillsammans en stund i soffan är bara att glömma.
Och inte en chans i världen att vi hann få till dagisansökan. Jag loggade in och hann bara skumma igenom sidan men blev inte så mycket klokare. Nytt försök imorgon.

Nu sover det lille monstret iallafall och banne mig att han ikväll igen hade feber- 37,9 i temp och på dagen feberfri. Konstigt! Lyckades tillslut få in ett finger i munnen på honom och känna, men än så länge inga små gaddar som tittat fram.

Jag har full förståelse för att han kinkar. Fy bubblan för att vara liten, förkyld och säkerligen i full gång med att få tänder. Lille gullunge <3
Men försök se till att bli bra nu så din mamma och pappa inte känner sig helt värdelösa för länge!


Kommentarer
Postat av: Janina

Usch och fy! Som du säkert vet så vet jag precis hur ni har det! Så har vi haft i två månader, det har börjat ge sig sen tänderna sprack fram, han är vaken lika länge men vi slipper gnäll och skrik iaf (så länge vi inte tar fram flaska). Vi tyckte också det var jobbigast att inte längre ha någon "partid", hela kvällarna kom att kretsa kring Axels sömn och sen somnade vi direkt därpå. Håller tummarna att ni slipper stå ut med det i två månader! (ps! Vart beställer man inloggningsuppgifter om dagis? Gäller det överallt?) (ps igen! Jag jobbar inom äldreomsorgen i nattpatrullen, hemtjänst fast nattetid. ska bara jobba ca 30% av min tjänst vilket är 4 nätter på sex veckor så jag är inte jättehäftig ;) var tredje helg blir det fre-lör, förutsatt att vi får fason på Axel..)

2012-11-15 @ 01:02:52
URL: http://schanina.blogg.se
Postat av: Mamma

Inte är ni värdelösa! Albin kunde inte ha fått mer omtänksamma föräldrar. Snart är det över och ni har har lilla charmtrollet tillbaka.

2012-11-15 @ 09:32:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0