Igår fast idag

Dålig uppdatering igår men jag hann inte :)

Simhallen uppskattades mycket av Albin! Så fort han fick se bassängerna och allt vatten försökte han åla sig loss och ur bilstolen :) Att ta på de väldigt slimmade badbyxorna på en orm är inte lätt!
Väl i vattnet sprattlades det så vattnet skvätte åt alla håll.
Men övningen när det ska liggas på rygg i vattnet är inte lika rolig.
Och åter igen blev mamman tre meter längre av stolthet för sin son :) Simskolefröken kommer fram och säger att hon upplever att Albins blick är lika utvecklad som en fem-sexårings. -När jag sjunger ramsan för honom tittar han på mig och ger mig blicken som säger att han förstår. Haha. Roligt att få höra! :) Och hon är ju inte den första som kommenterar hans vakenhet och att han är så "med".
Jag tror bestämt att vår grabb är hungrig på livet! Han har ju så bråttom med allt.

Efter simhallen möte vi upp Jessica och gick och tog en lunch/fika innan vi åkte hem till oss.
Albin var tydligen vrålhungrig och lät hela cafe't få veta det innan mamman lyckades få fram fruktburken, sked och haklapp. Till efterrätt ville han ha tutte och somnade i famnen på mig efter bara ett par sväljar. Så mysigt att ha honom sovandes i famnen, det händer ju så himla sällan nuförtiden.

När han vaknade till igen efter en stund styrde vi hem hit.
Hunden blev ju helt överlycklig när han fick se vem som hälsade på oss. Det blev rätt så livat här en stund kan man säga ;) Tokig hund och en unge som ålade runt fortare än någonsin och hittade nya sladdar bakom fåtöljen.
Jag lyckades få ungen till att somna efter att han fått leka av sig och han sov i nästan TVÅ!!! timmar. När hände det dagtid senast? Under tiden satt vi i soffan och snackade skit samt virkade. Vilken skräll va?

Jag bjussade vår gäst på middag också- en ny fisk i ugn variant. Riktigt gott blev det!

Faktiskt att grabben sov innan åtta sedan och lät sina föräldrar ha det lugnt och skönt i soffan. Han sov till halv tolv och fick då lite käk igen. Därefter sov han till halv fem, jag försökte söva om men han blir förbannad med en gång och ligger typ och stampar i sängen. Så ja, han fick käk igen. Men så länge vi kan hoppa över ätandet vid tre så känns det okej :)
Vid halv sju vaknade han igen och nu ligger han är bredvid mig och har just vaknat igen.
Så det ser inte bättre ut än att jag får masa mig upp och sparka igång ännu en ny dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0