Jobbig natt med minnesförlust

Knoddas var ingen snäll bebis inatt... Han har gnällt och grejat hela tiden känns det som och ärligt talat har jag typ ingen aning om hur många gånger han käkade under natten för självklart väljer han att trilskas just en natt mamman är väldigt trött och inte vill något hellre än att få sova.
Hela familjen var i säng innan tio igår tror jag!!! Och vi alla hade somnat innan elva!!! Men just där när jag började sväva in i drömmarnas land tyckte knoddas att han sovit klart och behövde mat. Det är inget roligt att väckas just när man nästan helt somnat.
Vid fyra eller fem var han iallafall riktigt myssugen tydligen och ville bara kramas istället för att äta. Mysigt! Därefter fick han sova mellan oss och han slocknade då på två röda och sov till åtta tror jag. Men faktiskt att jag fick honom att somna om då igen för att sedan vakna vid tio. Tack bebis! Mamman behövde det efter den gnälliga natten.

Nu har han just sovit en sväng och vi ska göra oss redo för att åka till öppna tänkte jag. Lite bråttom nu till och med ser jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0