Otäck kaffegäst

Vi var in till Norrtälje och mötte upp Peter när han slutade jobba. Rännde runt i diverse affärer och hittade väl hälften av det vi skulle ha. Utrustningen inför helgens planerade sysslor fick vi iallafall med oss hem.

En kompis till Peter var förbi här under kvällen och lämnade en hel säck med frigolitfyllning till min sittpuff. Snart är den komplett! Skulle väldigt mycket behöva ha en symaskin dock...
Albin tyckte det var lite konstigt att det satt en främmande karl vid vårt köksbord. Han till och med fällde några tårar och mungiporna föll ner till knäna när människan började prata med honom dessutom. Men det glömdes rätt fort sedan :)

Jag tragglade en timme vid nattningen idag. Två timmar senare vaknar han och är nästan helt panikslagen och glömmer nästan bort att andas mellan skriken. Varför gör han så, vaknar i panik?
Nu sover han igen, mätt och belåten. Spännande att se hur denna natt blir. Jag har lagt beslag på eget rum så Peter har den eventuella nattjänstgöringen. Jag har låst mina tuttar med hänglås och svalt nyckel! Lycka till ;) <3


Albin inne på MIO idag när vi letade soffbord (utan resultat). Man riktigt såg på honom hur stolt han var att sitta i en sulky, som stora barn gör. Det var riktigt spännande tyckte han.


Kommentarer
Postat av: Katti

Jag skickade ett mail till Peter om nattskrik och att inte andas....

2012-11-23 @ 07:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0