Snorgubbe och farsdag

Först börjar jag med att gratulera alla pappor och speciellt till min pappa och pappan hemma här i huset.
Albin väckte sin pappa med paket imorse och nyss hade vi farfar inne här på lite fika.

Igår kväll började Albin bli snorig och sov jätte oroligt. Ungefär varannan minut pep han där inne i sovrummet så jag och Peter traskade mellan soffan och sovrummet oberäkneligt många gånger. Vid elva tycktes han ha sovit färdigt och var jätte ledsen. Näsan rasslade och han var gossugen så han fick sitta uppe med oss i soffan tills vi gick och la oss vid tolv. Han fick ligga mellan oss i sängen i hopp om att kunna sova lite bättre och han somnade och sov till tre. Jag lät honom tutta då och struntade i vår plan att sluta nattäta, tyckte det räckte att han var snorig och inte på topp. Efter det somnade han gott i sin egen säng faktiskt och sov till halv sju då han fick äta lite igen och sen komma över i vår säng. Sedan vaknade han vid halv nio och då gick vi upp och väckte pappan som hade flyttat in till gästrummet under natten då snorgubben kinkade som värst.

Men faktiskt att han verkar må bra ändå idag. Pigg och glad skit, som vanligt. Visst är han lite snorig men han verkar inte bry sig speciellt. Skönt det.


Idag är det en riktigt grå och trist dag, det tyckts inte bli ljust ute alls. Så vi går på sparlåga inne idag men eventuellt blir det en tur till Uppsala och tillbaka då pappan vill besöka Net On Net.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Stackars Albin, hoppas han kryar på sig fort.

2012-11-11 @ 17:21:37
Postat av: Pappa

Jag får tacke så mycke.
Det var en nöjd krabbat,färgglad är han också

2012-11-11 @ 19:10:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0