Väldoftande frukostsällskap

Min första hyacint har slagit ut och det doftar uuuunderbart i köket!

Ännu en grå och trist dag. Det passar oss bra då jag är ganska så trött från natten.
Den lille herrn har varit mer vaken än sovit känns det som. Jag däremot har varit mer i sömntillstånd än vaken. Jag har gjort allt halvtsovande... Jag minns inte när och om jag gav med mig så han fått äta? Men jag minns att han väckt mig minst hundra gånger och jag tror han åt vid ett.
Men faktiskt att vi slapp den där förbannade Albin inatt och han har legat i sin säng hela natten. Alltid något positivt! :)

Vi har tragglat på nätterna med att vänja av med nattätandet och jag kan väl inte påstå att vi gjort några jätte framsteg men vi har ändå fått honom att somna om utan att äta när han vaknar där mellan ett och tre. Men det är som att tredjevärldskriget brutit ut här hemma innan han lugnat ner sig. Han vaknar och är flyförbannad!!! Jag kan inte lyfta upp honom och försöka lugna för han ålar sig ur mitt grepp och jag är rädd att tappa honom. Peter tar upp honom och går ett varv här hemma till dess att han lugnat sig lite och så får han ligga mellan oss. Så länge man pillar på eller vaggar honom finner han sig någorlunda och kan efter mycket om och men somna om och sova gott ända till sju om vi har tur.
Det är konstigt det där hans natthumör och framförallt är det himla påfrestande både för oss och honom.
Vi håller tummarna för att det är en snabbt övergående period!

Nu ska jag äta färdigt min frukost, Albin börjar tröttna på att sitta här :)


Kommentarer
Postat av: Janina

Usch jag vet hur ni har det! Sen Axel slutade äta på nätterna har han verkligen levt rövare, vissa gånger mer lättsövd än andra. Det känns som att det är den envisas kamp nu.. Håll ut!

2012-11-26 @ 10:24:47
URL: http://schanina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0