Vilken fyndig dag

Vi är påväg hem nu. Det har varit en lång dag. Mycket bilåkande och traskande i affär, men ändå har Albin hållt uppe humöret och bara hängt med. Han har suttit i sin vagn och kikat, han har sovit lite ibland och åkt bärsele på mosters mage.
Men nästa gång jag åker då ska jag åka utan både barn och sambo. Tiden räcker ta mig tusan inte till, trots att man är där HELA dagen. Trängseln stjäl tid och köandet till tex. toaletten och när man ska äta.
Jag har känt mig stressad hela dagen för att hinna titta efter allt jag tänkt och jag hann väl typ nästan. Men kundvagnen lyckades jag fylla ändå och plånboken gapar ganska så tom ;) Men nu har vi bunkrat upp med kläder till Albin för förhoppningsvis ett halvår framöver. Dock är utbudet av kläder till de minsta väldigt begränsat. Tex. så fanns det ingen tomtedräkt mindre än strl. 74 och det hade han drunknat i nu till jul. Men nog sjutton fanns det tomteklänning från strl. 50 och uppåt. Orättvist!!!
Lite leksaker blev det också. Men inte mycket alls för oss. Mormor, morfar och moster köpte desto mer ;)
Gosiga filtar, nappar, flaskor och haklappar satsade jag mer på istället :)

Även jag hittade lite kläder, till och med två par byxor! Och så några tröjor och två(!) väskor med mera.

När vi kom ut till bilen fick Albin lite gröt innan vi började gasa hemåt. Så nu sover han här bredvid mätt och belåten. Jag ska nog också blunda lite nu.


Kommentarer
Postat av: Janina

Hoppas ni sparade nånting till mig på Ullared! :) lääängtar dit! Vi slog till på en britax maxway, valde den för att den var längre i ryggen för ja, vår kille är lång! 72,5cm senaste besöket. Vi började läsa om stolar för en månad sen så det tog lång tid för oss att välja, valde mellan maxway, hi-way2 och maxi cosi mobi.

2012-11-02 @ 23:17:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0