Det blev inte som man önskat

Usch vilken natt det blev. Min goda inställning och förhoppningarna när jag gick och la mig var inte värda ett skvatt.

Vid tolv vaknade han för käk första gången. Helt okej, jag hade inte hunnit somna riktigt ändå. Han tuttade och sedan försökte jag få i honom lite ersättning också. Men det var inte många ml han sörpla i sig. Han var mätt helt enkelt. Jätte bra och skönt att han blir mätt av min mjölk såklart, men lite irriterande ändå eftersom jag vill försöka få honom att hålla sig mätt längre. Att byta ut amningen den tiden helt mot enbart ersättning har jag inte tagit ställning till ännu, kanske skulle prova?

Resten av natten har han sovit oroligt. Det har knorrats då och då och skrikits när nappen inte suttit där det är tänkt.
Vid två var det dags för mat igen och efter det hade han jätte svårt att somna om. Jag hann precis lägga mig i sängen, dra på mig täcket och sluta ögonen innan han började knorra igen. Sådär höll vi på till efter tre. Peter ledsnade och tog sitt täcke och kudde och gick och la sig i gästrummet.

När han äntligen somnade om sov han till lite efter sex. Då var han hungrig, pigg och ville byta blöja. Efter lite tjo och tjim i sängen somnade vi båda om någon timme till det att dom ringde om leveransen av vår nya kyl och frys.
Så nu väntar vi på att dom ska komma...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fina vovven!

2012-10-16 @ 16:17:42
Postat av: Janina

Usch va jobbigt :/ hoppas er tand kommer fram snart om det är sån som spökar. Ser ut som vovven väntar nå förfärligt! Tror han att nya kylskåp kommer fyllda med godsaker?

2012-10-16 @ 17:01:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0