En lördag ute

Här har det inte legats på latsidan idag! Vi har hållit igång sedan tio imorse, då vi började dagen med en promenix runt sjön i solskenet. När vi kom hem hällde vi på Albins välsignade dopvatten på hans körsbärsträd som Peter planterade igår. Efter det sattes det igång med att röja i syrenhäcken som jag nämnde tidigare. När Albin somnade hjälpte jag faktiskt till med att räfsa ;)
Sedan blev vi hungriga och då åkte vi till Drömkåken och käkade sen lunch. När vi satt där och åt kom farmor också! Vilken tajming :)
På hemvägen åkte vi till Ica för inhandling av lördagsgodis!
Väl hemma började vi meja ner nästa häck- risbuskarna vid bilarna. Ena sidan är nu jämnad till marken och riset upp eldat. "Bara" lika mycket kvar! Blir spännande att se om det kommer upp nytt till nästa år eller om vi blir häcklösa då? ;)
Vid klockan sex gav vi upp för idag och gick in. Pappan och Albin tog ett bad och därefter stoppades den lille i säng. Nattandet gick rätt så smidigt då han säkerligen var trött av all frisk luft. Vi har ju varit ute sedan tio i förmiddags till klockan sex med enbart en snabb visit in för blöjbyte och när vi var iväg och åt.

Jag och Peter tog oss också ett bad nu ikväll. Efter det har vi bara hängt i soffan med enbart skit på tvn. Så nu satte Peter på någon dokumentär om Nord Korea. Mysigt värre ;)


Kommentarer
Postat av: Katti

Mycket gjort på en dag, ni är väldigt flitiga och duktiga :-) Resultatet kommer nästa år. Spirean tar sig men det blir inte blommor första året. Det var roligt att ses igår, det var verkligen en trevlig överraskning.

2012-10-14 @ 08:39:05
Postat av: Mamma

Vad duktiga ni har varit.

2012-10-14 @ 08:41:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0