Ett instabilt monster

Ikväll är jag i säng i lite bättre tid.
Blir en ensam natt igen. Peter hade sovit så gott i eget rum att han stängde in sig där även ikväll.

Citat: Fan vad jävla utvilad jag var imorse! slut citat.

Shit vilket instabilt humör jag haft ikväll.
Först var jag förbannad, sedan bölade jag, därefter blev jag lycklig och tillsist fick sig Peter en skopa ovett för att han inte förstod att bullarna jag tagit fram och micrat var till honom också. Allt detta inom loppet av någon timme. Då kom jag fram till att jag nog har en släng av lite PMS. Haha.

Imorgon ska jag rota fram vantar och mössor. Det är högtid att sätta på sig vantar kände jag både idag och igår. Mössa har jag haft på mig (behöver ju inte ens borsta håret innan jag går ut då på förmiddagen :) men min rosa favvo mössa har jag inte lyckats hitta i röran ännu.
Jag ska också kolla igenom lådan med Albins klädlager med kommande storlekar. Vi har börjat lite smått med storlek 68 nu och jag måste se vad vi har undan stoppat. Om jag inte minns helt fel så börjar nog klädlagret sina med kommande storlekar (lådan med urvuxna kläder växer däremot) och vi bör kanske börja samla på oss lite. Så av en händelse ska vi ju ner en tur till Ullared nästa vecka. Vilken tur va? ;)


Kommentarer
Postat av: Janina

Börja med 68? Vad har jag för en tjocksmock här hemma tro? Vi har nästan enbart 74.. Långa i benen men bra i midjan, haha! Hur avis blev inte jag på Ullared då :( mina bästa vänner är på väg dit nu, och Johan är svårövertalad :/ inte behöver du göra traktor heller :) skoja bara! Men fin var den :D

2012-10-25 @ 00:02:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0