I bilen

Vi sitter i bilen och har så gjort i cirka två timmar. Alldeles nyss gjorde vi ett snabbstopp i Salem då knoddas började lessna. Han käkade och så åkte vi lika snabbt igen. Dock hann vi inte ut från parkering innan det lät där bak på honom... Förhoppningsvis var det bara luft så vi fortsatte åka. Vi kör till dess att lukten blir outhärdlig helt enkelt ;)

Helgen har annars varit jätte bra!
Igår var vi som sagt på kalas. Vi stannade kvar hela kvällen. Snacka skit, tog foton, åt pizza/kebab och spelade kort. Det var lite spännande att se hur Albin skulle reagera när våra invanda och väl fungerande kvällsrutiner bröts helt. Men det var inga konstigheter mer än att han fick äta sin kvällsgröt i soffan och sedan sova i vagnen utan pyjamas. Han brydde sig inte ett dugg och inga sura miner blev det. Duktiga kille!
Efter tio åkte vi hemåt till mamma och pappa och han somnade om direkt i bilen. På med pyjamas och ny blöja hemma och lite käk sedan stoppades han i säng. Därefter tog det ett tag innan han kom till ro igen. Pigg som en lärka och heltokig låg han där i sängen och tänkte inte sova :) Han fick hållas och jag låg och läste under tiden och tillslut kom han till ro på egenhand och somnade.
Jag trodde och hoppades att han skulle hoppa över det vanliga ätandet vid tre eftersom klockan faktiskt närmade sig tolv innan han somnade för natten. Men icke! Han skulle ha mat vi tre som i vanlig ordning och sedan vid sex. Efter det tog pappan hand om honom någon gång där på morgonen, jag märkte ingenting tills jag blev dragen i håret vid nio någon gång.

Eftermiddagen idag spenderades hos mormor Siv med promenad och fika. Albin sov mestadels av tiden där gott i vagnen och vaknade inte ens när tvättmaskinen dundrade av centrifugering. Typiskt! Men en stund hann han vara vaken och vara lite social innan vi rattade hemåt.

Nu har vi en knappt timme kvar till vi är hemma. Skönt!
Och ingen bajslukt än ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0