Ingen risk med dödtid här inte framöver :)

Dagens utflykt var klockren! Kan varmt rekommendera syfestivalen till alla er pyssliga. Det fanns typ allt som hör pyssel till. Virkning, stickning, broderi, sömnad, smyckestillverkning, klippa och klistra och mycket mer.
Jag kom hem med ett par nya garner, virknålar, mönster, pärlor och en härligt färgstark body till Albin. Självklart insöps det inspiration och idéer också. Vi skulle kunnat köpa på oss hur mycket mer som helst, men tack och lov insåg vi att vi har saker att pyssla med hela hösten och vintern nu. Jag skulle behöva ta lite semester från mammaledigheten tror jag ;)
Suget efter att ha symaskin och lite mer kunskap om sömnad späddes på rejält när man såg alla härliga tyger. Speciellt alla mysiga barntyger som finns!

Albin trivdes även han, höll uppe humöret 98% av tiden och tyckte det var skit kul med massa folk att titta på. Trots att dagen blev lång, åkte hemifrån vid tio i förmiddags och kom hem efter fem så gick det så bra så att ha honom med <3

Tror nog att den lille grabben längtar efter att få åka vagn sittandes och kunna se sig omkring.
Vi är bra sugna på att testa men jag är rädd för att han får blodadtand och sedan vägrar ligga ner i vagnen om han får provsitta.
Det är fortfarande så skönt och enkelt att bara kunna stoppa ner honom i vagnen och dessutom är det typ helt omöjligt att få honom att somna dagtid om han inte får ligga i vagnen och skumpa. Det är ju endast magläge som fungerar för honom också... Så länge han inte kan sätta sig upp på egenhand så behåller vi nog liggdelen.

Peter hämtade hem diskmaskinen idag och kopplade in den. Nu är den provkörd och redo att börja arbeta :)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Låter som ni haft en bra dag! Härligt! Duktig pojke ni har. Ja, snart är det nog dags för unge herrn att byta vagn.

2012-10-19 @ 21:55:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0