Klämmigt

Tidigare ikväll var vi och hämtade hem mina två Emmor. Vilka skönheter! Verkligen jätte fint skick och i stort sett oanvända. Ni ska få se dom imorgon, dom ligger kvar ute i bilen.

Vi körde latmans mat idag. Två pizzor fick följa med oss hem också. Det var väldigt gott. Albin satt med vid matbordet när vi åt och han förde ett jäkla liv när han inte fick något att äta. Stackarn! Men idag har han enbart fått tutta. Han har nämligen inte skött magen på nästan en vecka. Men idag har han äntligen lyckats lite. Han satt och stånkade och stönade i en halvtimme typ och spred en hemsk odör runt om sig.
Förra helgen fick han testa potatis och palsternackspuré för första gången och det gillades. Så han åt upp hela burken (delad på två dagar i omgångar). Därav är han trög i magen tror jag, just därför att det var helt ny mat för honom.
Så idag har det enbart serverats tutte för honom och det har han accepterat bra, förutom då han satt med vid bordet när vi åt. Men han förlät oss fort :)


Tydligen har det varit och är snöstorm ute på vissa håll. Här i trakterna också men inte ute hos oss. Än så länge blåser det bara och någon enstaka minusgrad.
Imorgon åker vinterdäcken på även på Saaben!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0