Kort stubin

Här ligger vi och sprattlar på golvet. Vi har mest bara slappat än så länge idag.
Albin somnade faktiskt på vår morgonrunda idag, det händer ju typ aldrig längre. Sedan sov han vidare hemma på trappan så jag hann äta frukost i lugnan ro och bläddra lite i tidningar.
Nu som sagt ligger vi på golvet. Jag ligger kvar på filten och Albin har rullat iväg bort till tvbänken så nu är han lite förbannat när det tagit stopp.

Bara över en natt typ har han fått NOLL tålamod! Så fort något blir tråkigt eller tar lite för långtid skriks det i högan sky! Skötbordet har helt plötsligt blivit avskyvärt och klä på sig tröja eller body är ännu värre.
Existerar det någon trotsålder redan vid fem månader? :)

Inatt har han sovit väldigt oroligt. Han har legat och knorrat och så fort nappen trillat ur har det blivit typ panik och utöver det har det ju käkats som i vanlig ordning så mamman känner sig lite sliten idag.

Nu ska jag ner för att försöka ta hand om all tvätt. Det är inte klokt vad stort tvättberget blir om man inte tvättar på några dagar.


Kommentarer
Postat av: Katti

Det är klart han skriker, du är ju den allsmäktiga Modern som kan få allt att bli bra :-) Det är en fin tid att känna sig beundrad och älskad. Men det är klart krävande också. Snart klarar han att hitta på och göra saker själv men det är liiiite kvar dit :-)

2012-10-11 @ 17:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0