No hands!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Duktiga pojken!

2012-10-23 @ 16:07:51
Postat av: Syrran/moster

Han är så stor & duktig

2012-10-23 @ 16:10:34
URL: http://Baraordifoljd.blogg.se
Postat av: Katti

Och söt är han också!!!

2012-10-23 @ 16:45:38
Postat av: Anna Bergström

Åh 6 månader, vilken mysig ålder. Det händer ju sååå mycket! Det är så roligt när man märker framsteg och ser utvecklingen varje dag :) Det är underbart att vi har fått det privilegiet att få bli föräldrar och att kunna få vara hemma med våra barn och se dem växa upp :-) Många länder har ingen föräldraledighet eller bara 6-8 veckor. Vi har tur här i Sverige, även om man ofta gnäller och blir vansinnig på försäkringskassan och alla dess blanketter som ska skickas fram och tillbaka *sucka* men det är ju tack vare det som vi faktiskt kan vara hemma med våra så hjärtan :-)

Den där telefonen har Melody också. Hon var LIVRÄDD för den när hon var mindre. Den låter ju rätt så högt när luren och ligger på och den ringer *haha* Så den var aldrig poppis ;)

Och ja, jag har också hört att andra graviditeten ska gå fortare, men jag håller inte riktigt med där ;)
Men det kanske är också för att jag är sjukskriven sedan slutet av augusti och har varit väldigt begränsad i vad jag KAN göra på grund av mina foglossningar. Det blir fruktansvärt tråkigt att bara gå och vänta och känna sig så jäkla begränsad :/ Så kanske är det därför det känns som att det tar en evighet?!

Kanske blir annorlunda för dig om ni ska ha fler barn :)

2012-10-24 @ 10:43:29
URL: http://livetmedskorpan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0