Tackar för denna dag

Veckans första dag lider mot sitt slut.
Dagen har inte varit så händelserik alls utan vi har gått lite på halvfart här hemma idag.
Jag hade tänkt att vi skulle åka till öppna idag, som vi brukar på måndagar men jag hade verkligen inte vare sig lusten eller orken i förmiddags att gå upp i tid för att hinna få oss klara i tid. Jag mår lite halvkonstigt i kroppen och har gjort sedan i lördags. Jag har ömma fläckar på kroppen. Sådär som ni vet man kan vara när man har feber, öm utan på huden liksom.
I lördagskväll var jag öm nere på höger vrist och under natten fick jag en öm fläck även på höger arm. Under söndagen började det ömma på en fläck bak på ryggen och på låret, även de på höger sida. På kvällen ömmade också i ljumsken typ. Det fortsatte under natten och jag vaknade flera gånger av obehaget. Vad kan det vara? Någon som haft lika?
Det ömma bak på ryggen och lite vid knät och i ljumsken sitter kvar än idag. Konstigt är det. Trodde igår kväll att något skulle bryta ut i kroppen, men än har inget hänt.

Imorgon ska vi till BVC igen och då står vaccination på schemat. Grabben ska stickas! Men han klarar det galant. Han är tuff :)
Vi kostade på honom ett bad innan läggdags så han med stolthet han visas upp imorgon ;) Detta bad klarade vi utan en sådan där panikledsenattack han fått de sista gångerna han badat. Skönt det!

Jag rensade återigen bort lite urvuxna kläder idag också. Det känns lite sorgligt och vemodigt faktiskt att lägga undan kläderna och veta att han ALDRIG mer kommer ha dom på sig. Men å andra sidan är det ju skoj att införskaffa nya kläder! ;)

Tänk att han om ett par dagar blir hela fem månader.
Tänk att han funnits hos oss så länge redan.

Ungefär vid den här tiden för ett år sedan mådde jag illa. Väldigt illa! Typ det enda jag kunde äta var skivat äpple och det enda i dryckesväg som fungerade var äppeljuice. Vilken tur jag hade att det var just under äppelsäsongen! Jag kunde ju plocka min "mat" fyra steg från ytterdörren :) Det måste varit menat så.


Nu ska jag försöka sova. Har börjat få svårt att somna igen... Hatar att ligga och vrida och vända på mig varje kväll innan jag lyckas somna. Ont i ryggen har jag också. Fick massage av svärmor igår och det var jäkligt skönt! Men jag har ont ändå :(

Förtillfället skyller jag sömnsvårigheterna på fullmånen. Likaså Albins trotsiga eftermiddag och kväll idag :)

Puss och god natt


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hoppas du sovit gott och mår bättre idag. Lycka till på Bvc.

2012-10-02 @ 06:38:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0