Varför vara som alla andra?

Vid åtta hade Knoddas fått nog av att vi låg kvar i sängen och drog oss. Han ville gå upp och äta gröt! Sagt och gjort. Han mumsade i sig sin gröt med katrinplommonpuré och efter det lät han sin mamma äta lite frukost också. Men efter det tog krafterna slut för den lille och han slocknade. Han sov och sov och sov och sov. Från typ nio till elva!!! Jag var nog inne för att se att han fortfarande andades fyrahundra gånger eller nått :)
Tillslut vaknade han och det med ett stort leende på läpparna!
Jag antar att han idag tog igen sig lite från igår.
Vår simfröken sa igår innan vi gick att vi inte skulle bli förvånade eller rädda om våra barn sov typ resten av dagen efter allt badande. Vad skönt tänkte jag, äntligen kanske han somna relativt ovaggad när vi kommer hem. Jo tjena! Visst somnade han, men inte direkt busenkelt och inte heller sov han länge när han väl lät sig somna. Jag hann nätt och jämt äta upp mina keso knäckisar innan jag hörde honom vakna.
Det är bara att konstatera- vår grabb är inte som andra barn ;)


Nu har herrn tuttat lite och är på bushumör igen. Dessutom ska vi börja packa lite. Imorgon eftermiddag styr vi ju ner mot Linköping för att sedan på fredag styra vidare mot Ullared!
Så idag kommer tvättmaskinen snurra för fullt så vi har något att packa :)
Dags att hänga första omgången nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0