Bra start

Här sitter jag vid frukostbordet i lugn och ro! Albin somnade i vagnen på promenaden och sover nu ute på trappan. Jag lyckades dra upp vagnen på trappan utan att han vaknade :) Det var väldigt länge sedan han somnade under morgonpromenaden och inte vakna när vi kommit hem.

Innan vi gick ut hann han sköta magen äntligen! Jag kan inte minnas att han gjort det sedan förra måndagen så vi har väntat och väntat på ett rejält lass och nu kom det. Tänk vad glad man kan bli av bajs ;)

(jag var nu ut till vagnen för att titta till han och möts av två stora blåa ögon och ett härligt leende <3 helt knäpptyst låg han där och filosoferade :)

Det är grått och trist här idag. Hörde att det regnade innan vi gick upp. Tänkte nog att vi skulle åka till öppna förskolan igen kanske. Ja, så får det bli så Albin får träffa lite kompisar!

På tal om kompisar så hade han tjejbesök här igår förmiddags. Granntvillingarna kom hit och tänkte dra med sig jycken på lite äventyr. Men hunden totalvägrade! Han skulle inte gå ut :) Så istället kom de in och skulle hälsa på Albin. På köpet blev vi bjudna på balettuppvisning i vårt eget vardagsrum. Det ni ;) Albin tyckte det var jätte kul och intressant att titta på tjejerna.
Efter en hel del trugande gick dom ut igen så vi kunde börja vår städning. Men vi hann inte börja innan dom var tillbaka för att berätta att rutchkanan fortfarande var blöt (dom hade fått vår tillåtelse att leka vid klätterställningen). Sen dröjde det inte länge igen innan de var tillbaka och då för att söka skydd mot deras storebror som jagade dom :) Men då fick vi storebrodern till att dra med sig dom hem.
Peter började muttra nått om staket. Haha
Jag tycker inte det är så farligt då dom bara är här ute på sommarlovet och helger. Där i mellan är det ju nästan lika tomt och tyst som i graven här ute.
Jag tror dessutom att Albin kommer tycka det är roligt framöver då dom är här. Då kan han sno deras dockor och vandalisera deras lekstuga ;)
Det roligaste är ju att förra sommaren var dom livrädda för hunden och skulle inte sätta sin fot på vår sida av häcken. I början av denna sommar var hunden inte läskig längre men då var vi det istället. Jag mötte dom på vägen när de var påväg ner till badet och dom gömde sig fort som tusan bakom mamma :)
Men nu några veckor senare kommer dom in till oss utan minsta blyghet :)

Nu blöjbyte!
Tjing


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0