Effektiv dag

Det känns som det varit en lång dag idag. Det har hunnits med en hel del här hemma. Två maskiner tvätt är körda och jag har påbörjat målningen av spjälsängen. Dessutom har jag hunnit med att rensa lite ute i trädgårdslandet och växthuset både idag och igår :)
Middagen bestod idag av falukorv och mos. Moset bestod självklart av nyplockade egna potatisen. Det serverades dessutom nyskördade bönor, tomater och rödbetor. En nästan helt egen producerad middag :)
Albin fick också smaka liiiiite på vårat potatismos och han tyckte det var JÄTTE gott! Han ville ha mer än den lilla smakbit han fick. Tror nog han kommer bli ett litet matvrak :) Han har idag och igår suttit i sin stol vid bordet när vi ätit middag och han är verkligen intresserad av det som finns på bordet och stoppas i våra munnar. Han har fått sin banangröt när vi ätit klart och han blir helt salig och gapar stort :) Han får nu en hel smakportion men vill ha mer ändå. Igår fick han faktiskt smaka på riktig banan också. Mosade en liten liten bit och det slank ner lätt som en plätt! När maten är slut blir det ett himla liv på den lille herrn. Så vi har nog fått en matglad liten kille tror jag bestämt :)

Tyvärr har den lille mannen börjat sova sämre på nätterna nu igen. Det enda som duger för att somna om är att få ligga vid bröstet och tutta.
Natten till igår käkade han vid elva, ett, tre och sex ungefär. Lite småjobbigt...
Natten till idag har han farit runt i vaggan och tillslut hamnat uppe i ena hörnet med armen bakom sig så han inte kan svänga runt. Det ledde till en arg och frustrerad kille flera gånger... Tror nog att han börjar växa ur vaggan nu faktiskt. Därför tog jag tag i målandet av spjälsängen igen. (men måste skaffa ny pensel då den jag har inte tar åt sig tillräckligt med färg)

Ett bad med pappan har den lille hunnit med också och det var uppskattat! Att plaska vatten är tydligen väldigt härligt :)

Nu sitter jag här med en nyvaken och nyäten bebis i knät. Jag hoppas han behagar somna om nu snart för jag tänkte gå och lägga mig.

Hoppas att denna natt blir bättre än dom senaste!


Kommentarer
Postat av: Janina

Hur beter sig Albin för att vara intresserad av maten? Axel tittar mycket på våra bestick och han luktar på maten vi håller fram. Ibland försöker han ta sig en smakbit men inte ofta.

2012-09-12 @ 22:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0