Hektisk dag

Klockan är sen och jag borde verkligen sova!!! Har ju inte skrivit något idag nästan så innan jag kan somna måste jag skriva några rader :)

Syrran kom ju upp hit idag. Skulle in till Norrtan och hämta henne vid tolv var det bestämt. Så jag planerar tiden här hemma under förmiddagen för att hinna i tid. Bara det att hon ringer och talar om att hon hann byta till en tidigare buss. Jahopp, min planering åt skogen ;) Nej då, det hade inte gått någon nöd på henne att få vänta lite, men jag lyckades ändå komma i hyfsad tid.
Uträttade kvickt några ärenden och inköp innan det var dags för BVC. Bland annat köpte jag sidenband till dopklänningen och hämtade ut gratis boken på biblioteket som alla nyfödda i kommunen får.
BVC gick galant som vanligt. Nu har jag inte siffrorna i huvudet så jag får uppdatera vikt och längd imorgon. Men han hade inte spräckt sju kilos gränsen ännu som några trodde :)
Efter BVC stod handling på schemat. Jisses vilken lista vi betade av! Tack och lov att jag inte var ensam med Albin och handlande (han tappade tålamodet mot slutet innan vi kom ut ur affären). Med nästan allt inköpt och klart inför dopet samt pank till på köpet så styrde vi hemåt.
Albin somnade på två röda i bilen. Stackaren missade ju sin förmiddagslur i och med att vi skulle hämta syrran och sedan BVC. Han var grymt trött. Men vaknade självklart när vi parkerat här hemma...
Även jag var helt slut när vi äntligen var hemma och plockat iordning på allt. Men magen kurrade så det var bara att sätta igång med middagen.
Efter maten bestämde syrran och jag att vi skulle fixa chokladbollarna. Sagt och gjort! Men inte fan blev det några bollar... Smeten blev så lös att det inte gick att rulla dom. Vi öste i mer havregryn bland annat men inget hjälpte. Så det slutade med att vi gjorde en chokladbollstårta. Haha! Och sedan började vi om, med ett annat recept. Dom blev bra. Men det blev för få så vi måste göra en omgång till. Måste bara köpa mer kakao och smör först ;)
Är det ens möjligt att kunna misslyckas med chokladbollar?! Tydligen gick det...

Resten av kvällen tillbringades i soffan framför tvn. Alla somnade utom jag.

Albin har varit ganska så kinkig hela kvällen. Han har lyckats sova små korta stunder bara och efter bristen på sömn under dagen så förstår jag honom. Det var till och med svårt att få honom att somna om i vaggan efter käk och blöjbyte. Det brukar ju gå så smidigt annars. Det hela slutade med att han ligger här i sängen mellan oss. Nu sover han gott och det är det viktigaste!

Inte ens gröten smakade bra ikväll för den lille herrn. Den lilla matstunden var allt annat än rofylld ;) Gapskrik och illvrål kantade den matron. Så vi avbröt det hela och struntade i gröten.
Han satt i matstolen idag och åt (skulle ätit). Sätter vi en kudde bakom ryggen fungerar det bra. Tänka sig, nu är det Albins tur att sitta i den stolen. Innan honom har mormor, mamma, moster och flera andra släktingar suttit i den och ätit :) Släktklenod på högnivå ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0