Helkroppsbad avslutas med "fotbad"

Vi avrundade en jobbig, lång, hektisk, stressig och tålamodskrävande vecka och helg med ett varmt och skönt bad. Tändaljus, lite rödvin och mysig musik. Albin vaknade bara en gång undertiden och pep efter nappen :)
Perfekt avslut och bra start för en ny vecka. OM vi hade sluppit stopp i avloppet....
Peter gick efter badet ner för att hämta ut tvätten ur torktummlaren (vår första invignings torkning i den:). Jag får då höra en lång och ganska så ful egenkomponerad mening där nerifrån ;) och jag förstod precis vad saken gällde.
Jag har nämligen väntat på detta då vi varit så många här hemma nu i helgen. Dåligt fall på avloppsröret och många spolningar i både toalett och kök och så sedan vårat bad på det nu. Då får man avsluta söndagskvällen med att suga upp vatten och rensa avlopp. Mysigt! Tack och lov var det "bara" i tvättstugan det kommit upp massa avloppsvatten *plask plask*. Tur att tröskeln är hög ;) Lite (i jämförelse med tvättstugan) hade det kommit upp i duschen där nere också.
Stackars Peter! :( och jag kan inget göra... Men svärfar har kommit in och hjälper i alla fall. Tur att vi har en grovdammsugare! Det går lite fortare att ta rätt på allt vatten då.

Hoppas ni andra haft en något lugnare och luktfriare ;) söndagskväll


Kommentarer
Postat av: Mamma

Stackars Peter får rensa upp efter oss!

2012-09-10 @ 06:48:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0