Premiär besök och avsked

Ojojoj! Vi blev hemifrån hela dagen lång idag jag och Albin.
Vid ett kom vi äntligen iväg mot öppna förskolan, efter att han lyckats spy ner sig precis lagom när jag satte fast honom i bilstolen. Bara att gå tillbaka till skötbordet och börja om... :)
På öppna blev vi väl mottagna och visades runt. Klockan två var det sångstund med flera olika små visor och ramsor. Albin tyckte det var spännande och spanade in alla andra bebisar. Den tiden vi var där var det öppet för bebisar mellan 0-8 månader.
Vi gjorde också hand och fotavtryck i gips för ynka tio kronor :) Så nu måste vi tillbaka igen för att hämta hem vårt konstverk när det torkat. Sedan drack vi lite kaffe och snackade lite mammaprat. Fanns även möjlighet till att äta macka för femton kronor eller om man vill ta med sig egen matsäck.
Vid tre drog vi oss ner till stan för ett par ärenden och självklart somnar knoddas i vagnen så jag hade inte hjärta att väcka honom genom att börja packa in oss i bilen. Så vi tog en promenad genom stan och ner till blomsterbutiken för att hälsa på Ingrid och Therese. Stannade där en stund och snick snackade lite och fick doppresent av Ingrid. Till slut vaknade han så de hann känna lite på honom och prata lite :)
Sen åkte vi till farmor för middag och umgänge. Pappan kom en stund efter oss.
Albin visade upp sig från sin bästa sida såklart så dom hann gulla, leka och kela med honom innan han däckade :)
Vid åtta åkte vi hemåt med en väääääldigt trött kille. Vi sa hejdå till farmors bror och fru. Imorgon åker dom hem till Ungern igen.
Dom tycker Albin är så fin och perfekt med sina blåa ögon och ljusa hår. Det är tydligen ganska ovanligt nere hos dom. (visst blir man lite stolt av att få höra det!:)

Nu ligger han och sover sedan lite mer än en timme tillbaka. Jag och Peter har fläkt ut oss i soffan framför tvn.
Peter var duktig och tog hand om diskberget från helgen innan han slog följe med mig här i soffan.

Nu snart ska jag nog flytta mig till sängen istället. Är jätte trött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0