Sitta

Dagen har inte varit särskilt händelserik. Det har varit regnigt och grått så vi har kuckilurar inne hela dagen med gott samvete :)

Peter köpte med sig en ny pensel till mig idag så jag var ner en sväng och målade lite innan maten. Nu målar jag inte förgäves längre utan nu fastnar färgen! Tänk vilken betydelse valet av pensel har.
Hon måste lurat mig i affären när jag köpte färgen och penseln. Synd att det var i vintras jag inhandlade det för annars hade jag gått tillbaka med skitpensel! (den var säkert inte billig heller)

Albin har ätit sin smakportion gröt samt en liten bit mosad banan. Han blir helt galen när han äter. Han spänner hela kroppen som en fiolsträng och blir helgalen om vi inte kommer med skeden tillräckligt fort!
Jag säger ju att han kommer bli glad i mat :)

Bara på några få dagar nu denna vecka har han börjat sitta stadigare. Han kan en kort stund sitta helt själv utan stöd. Dock är han helt ovetandes om det själv och tippar fort omkull då han antingen börjar sprattla med benen eller lutar sig bakåt.
Står gör han långa stunder nu och även det väldigt stadigt. Sitta i knät är för mesar nu mer tydligen. Stå i knät och gärna nästan hoppa lite är mycket roligare :)

Hoppas nu att han sover bättre inatt. Tyvärr bådar det väl inte så gott då jag nu i nästan en timme försökt natta honom. Han har hunnit skrika som en galning och ätit två gånger men har ännu inte somnat.
Däremot har pappan somnat här bredvid.....


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilken duktig kille 'vi' har.

2012-09-15 @ 09:17:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0