Uppdatering från helgen

Självklart ska jag ge en liten resumé av den gångna helgen.

Lördag blev en heldag på stan med shopping av olika slag.
Eftersom jag och syrran bokat bord till klockan fem för att fira pappa lite i förskott så var det ju smidigast om han också följde med oss på stan. Pappa var helt ovetande och vi ville att det så skulle förbli så vi drog till med en vals om bilarna och hämtningen av oss senare på kvällen för att få med honom :) (han är inget fan av att gå på stan) Vi hann nog beta av de flesta affärerna samt ta en fika och senare en glass innan det var dags att möta upp moster Helen och mormor Siv. Pappa trodde inte på oss förän vi satte oss till bords tror jag. Kul!
Jag passade på att bocka av en hel drös med saker från inköpslistan till dopet. Kändes SÅ skönt! Självklart införskaffades det prylar till Albin också. Såklart ;) En lurvig tröja/jacka, tunnare mössa och scarf, vantar, lite olika halksockar och den snygga outfiten att ha under dopklänningen.
Jag själv letade efter något att ha upptill till klänningen. Men jag letade förgäves... Det blir nog att låna något av syrran.
Hur som helst så åt vi på grekiska kolgrillen. Alltid så gott! :) Alla blev vi super duper mätta. Albin skötte sig fint. Han somnade just innan vi fick maten och vaknade precis lagom när vi ätit färdigt och det var dags för mig att amma sista gången för kvällen.
Därefter lämnade vi över det finaste vi har till mamma och pappa. Ska jag vara helt ärlig så kändes det varken så svårt eller jobbigt. Vet ju att han blir mer än väl omhändertagen.
Och äntligen begav vi oss ut mot Vidingsjö motionscenter för att skåda allas vår älskade Lasse Winnerbäck! Vi var ju inte ensamma på plats direkt ;) Stod väl i kö i fyrtiofem minuter typ för att köpa lite dricka. För självklart var jag ju tvungen att passa på att ta några öl när äntligen tillfälle gavs för första gången på över ett år! :) Tyvärr var ölen fesljummen, avslagen och inte speciellt god så det blev bara tre styckna under kvällen. Jag slapp bli buren hem ;)
Konserten var ju självklart bra om än något ganska segdragen i mellan åt... Men mot slutet ökade han takten lite och den traditionella och vemodiga Lasse stod där framför oss :)
Prick klockan nio gick han på scenen och prick klockan elva gick han av. Exakt på utsatta tider. Det är väl stjärnstatus om något?! Fast självklart tycker jag han kunde spelat liiiiite till!!!
Dröjer det två år till nästa gång nu igen tro?

Pappa kom och hämtade oss och vid ett låg vi väl till sängs. Nej det blev ingen hotellnatt... Men det blev en barnfri natt då mamma och pappa hade Albin inne hos sig. Självklart sov han så gott när vi kom hem och kvällen hade gått så bra så bra :)
Man var rejält mör i både kropp och knopp när vi äntligen la oss. Småbarns föräldrar ska inte vara ute och ränna så sent ;) Behöver jag tala om att jag somnade på två röda så fort jag slutit ögonen? Sedan sov jag till SJU! Men då vaknade jag av att jag hörde Albin gnälla i rummet bredvid samt att mitt täcke var typ dyngsurt upptill och mina tuttar bara sekunder från att sprängas(trots att jag pumpade ur precis innan jag la mig)! Haha. Så det vara bara att sätta igång och pumpa fort som fan innan en explosion skulle uppstå. Men jag somnade snabbt om igen när jag var färdig och även hade vänt täcket uppochner :) Sjäkvklart slängde jag ut all mjölk jag pumpat ur alla gångerna och ammande inte Albin igen förän vid lunchtid på söndagen. Så all tid och möda jag la ner i flera veckor på att pumpa ur en skvätt då och då och sedan frysa in till denna kväll var väl värt det :)

Söndagen spenderades hemma i soffan. Syrran och Onkel Joel kom och vi tittade på alla bilder Onkeln tagit på Albin sedan han föddes. Jätte kul! Måste börja framkalla lite kort och börja sätta in i album och "mitt första år" böckerna....
Efter tre packade vi in allt och oss i bilen, tackade för oss och styrde till Ikea för ett snabbesök innan vi började ratta hemåt. Det blev några små plock inköp på Ikea och ytterligare några punkter kunde strykas från doplistan! :)

Så fort vi kom ut på motorvägen somnade Albin och sov i cirka en timme innan han vaknade tokhungrig och vi snabbt fick stanna på första bästa avfart :) Fyra stopp blev det allt som allt denna resa. Två för Albinmat, ett för mat till oss och blöjbyte och ett sista bara ett par mil hemifrån för att Peter var pinknödig.
Vid åtta var vi äntligen hemma. Borta bra men hemma bäst!

Nu har ännu en ny vecka börjat. En vecka med massor att göra och förbereda. Kroppen är full av stress och jag förstår inte riktigt hur allt ska gå ihop? Men det blir nog bra.
Från igår kväll har jag enbart blommor i skallen... Funderar och planerar bordsdekorationerna. Måste ringa in min beställning innan det är försent!

Nu ska jag fortsätta tänka och älta :)

Bjussar på lite bilder från i lördagskväll
(nej jag pekar inte finger medvetet. Det bara blev så!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0