Albin 11 månader

Det är svårt att förstå att vår lille knoddas blir ett helt år om bara en månad. Tiden har aldrig förr gått så fort som den gjort det senaste året. Det låter klyschigt jag vet, men i detta fall så är det inget snack om saken!
Kunde jag så skulle jag vrida ner tempot på tiden en gnutta så vi verkligen hinner med att insupa lyckan och glädjen vår lille skit ger oss varje dag.
Som tur är så är det ju lika roligt att se honom växa och utvecklas från dag till dag och sakta bli en individ med egen vilja, tycke och smak. Man gör inte vad man vill med honom längre :)


Numer går grabben riktigt stadigt och till och med små"springer". Det drattas på rumpan lite då och då men vurporna blir färre och färre för var dag som går.
Att gå och samtidigt hålla saker i händerna ligger för tillfället etta på kullistan och det där att göra två saker samtidigt- gå och hålla koll på fötterna samtidigt som händerna helst viftar omkring med sakerna fungerar riktigt bra! Övning ger färdighet helt klart :)
Intresset för lampor har kommit mer nu och han vet var de finns. Om man frågar honom efter lampan tittar han upp mot taket och pekar.
Något som liknar ordet titta har vuxit fram och används flitigt åt det mesta.
Bollar och saker som kan rulla har börjat imponera på honom och han har insett lite att man kan kasta och sparka iväg dessa saker. Men annars så är böcker fortfarande den bästa sysselsättningen att sitta och bläddra i tycker han. Även intresset för att sitta och lyssna på när någon annan läser bok för honom har börjat väckas till liv nu och det är mysigt!
Mat och att äta fortsätter att vara en stor passion. Gärna mycket och ofta :) Han har blivit jätte duktig på att sitta och äta själv, tex. smörgåsbitar men även att sitta och pilla i sig smulorna från mina knäckemackor. Pincettgreppet fungerar utmärkt och tyvärr stoppas både det ena och det andra i munnen som hittas på ex. golvet. Usch!!!
Jycken har helt plötsligt blivit jätte intressant och den stackars kraken skulle nu behöva ögon i nacken för att slippa bli både dragen i örat eller påkörd av läragåvagnen.
Inga fler tänder än de två i nedre käken syns till ännu men det märks att det är någon/några som ligger där under och lurar.
Från att ha varit superduktig med att sova hela nätter i egen säng till att ha sovit ett par timmar i egen säng och resterande natten mellan mamma och pappa i flera veckor har han nu sedan några dagar tillbaka återgått till att vara superduktig och sova i egen säng natten igenom! Underbara unge! <3


Mamma och pappa älskar dig vår lille store pojk! PUSS


Kommentarer
Postat av: Katti

Grattis Albin! Kram från Farmor :-)

2013-04-04 @ 07:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0