En liten skitgris

Idag har pappan i huset jobbat sin första helg. Första passet började han tio i förmiddags och kom hem strax efter tolv. Andra passet började vid fem och nyss fick jag ett sms om att han troligtvis inte kommer hem förrän närmare åtta.
Att jag fått en delvis kostymarbetande sambo hade jag aldrig väntat mig. Och han klär bra i kostym dessutom! :)

Dagen har spenderats ute, såklart. Ogräs har rensats, potatis och grönsakslandet har fått sig en luckring, en buske har flyttats och lite annat har det pysslats med.
Albin har fortsatt sin utforskning av världen och har bl.a. plockat "blommor" åt sin mamma (läs: lite blad och gräs), hållit i en stor och fet mask, åkt traktor såklart, hjälp pappa att tvätta bilen (mamman råkade köra fast i ett stort lerhål igår när vi skulle fika på Drömkåken så bilen blev lite lersprutlackerad på ena sidan:) och han har även fått känna på hur det är att bli riktigt smutsig! Hans händer har varit riktigt svarta idag. Han tjuvsmakade även lite jord när ingen såg men resterna runt den lilla munnen avslöjade honom!

Dagens bravader ledde till ett bad innan läggdags och i badkaret är han numer spritt språngande sjövild!
Just nu pågår nattning sedan en stund tillbaka och det går väl sådär. Svårt att varva ner verkar det som. Underlakanet har han lyckats riva sönder och nästan alla snören till spjälskyddet är bortslitna. Och det blir inte bättre av att jycken tassar runt och pockar på min uppmärksamhet samtidigt.
Jag däremot är riktigt hungrig! Har inte hunnit äta middag ännu.
Får se detta som en uppvärmning inför slutet av Maj då pappan drar till Tyskland ett par dagar med jobbet. Usch! Jag bävar inför då, vara ensam dygnet runt. Jätte kul för honom att få åka bort men jag vill ju också resa!!!
Om det inte vore för att det är mitt i veckan de åker dessutom så hade jag kanske kunnat lura hit någon som kunnat sällskapa med mig.
Jag har ju aldrig tidigare sovit själv hemma här i huset!
Men men, det blir bra hoppas jag.
Det är ett tag kvar tills vi är där. Nu hoppas vi på att lille herrn snart somnar så jag kan äta min middag som står färdig på spisen.


Kommentarer
Postat av: Katti

Jag kan hyra in mig i gillestugan om det kniper ;-D.

2013-04-28 @ 21:10:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0