Från igår

Blogg.se appen har inte fungerat sedan igår eftermiddag.... MORR! Blir genast mycket krångligare att blogga samt att jag måste ladda upp bilderna till dator.
Så sålänge appen är urfunktion lär det nog gapa ganska så tomt här både text och bildmässigt. Tyvärr!
 
Nog med klageri! Tillbaka till gårdagen då jag och Albin hälsade på hemma hos våra föräldragruppskompisar, de som vi brukar besöka öppna med tilsammans. Mamman har börjat jobba igen efter sin föräldraledighet så nu har vi ingen att slå följe med dit, tyvärr :( men igår var hon ledig och då passade vi på att ses! Trots att jag varnade för en snorig och hostig Albin så var vi välkommna! Albin blev jätte glad av att se sin tjej Molly igen, det var flera veckor sedan sist och han var inte sen med att ge henne en puss på huvudet och ville gärna klappa på henne med sin klumpiga små fingrar. Sötnöten!
Vi blev bjudna på våfflor och det var första gången för Albin att äta det. Det var gotti tyckte han och tryckte i sig en hel våffla även fast han åt en stor portion lunch innan vi åkte hemifrån. Även jag tyckte det smakade bra såklart! Vi har inte ätit våfflor sedan förra året vad jag kan minnas. Till "efterrätt" blev det winerbröd och kaka (det blev en "diet"fri dag för mig;).
Efter allt ätande visade Molly sitt rum och alla sina leksaker för Albin och de hade lite att pilla med en stund. Helt plötslig dyker det upp en lånhårig orange katt från ingenstans och mjauar! Albin var inte alls beredd på det och blev helt paff och rädd. Han började gråta och rusade till mamma! Haha. Men efter en liten stund la sig chocken och han gick istället fram för att klappa den jättesnälla kissen.
Efter några timmars stojande åkte vi in till staden för att möta upp pappan efter jobbet och handla lite. Det var en trött liten kille vi hade när vi äntligen kom hem runt fem-tiden.
 
Behöver jag tillägga att jag hade lite småångest efter alla onyttigheter dagen erbjöd? Hur som helst så resulterade det i att jag snörde på mig träningsskorna och gav mig ut på en nästan fem kilometers powerwalk med stavar och som avslutning på dagen ett styrkepass. Då kändes det lite bättre! :)
Fast faktiskt så hade jag "råd" att svulla i onyttigheter för hela denna vecka har jag legat väldigt bra till med mitt kaloriintag och träning. Det går bra nu :)
 
 
Idag är det pissigt väder ute så vi har bestämt att åka in till Stockholm och gå på trädgårdsmässan. Farmor ska med också och hon är nu snart på ingång så det är bäst jag lägger på ett kol och blir resklar jag med!
 
Tjingtjong!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0