Morgonens grinolle

Idag vaknade knoddas med ett riktigt gnällollehumör och frukostgröten blandades med tårar. Men efter promenad då han halvsov en stund så var humöret mycket bättre! Han har "vaknat" flertalet gånger i natt och gnällt lite för att sedan ganska fort somna om igen en stund. Gissar att detta påverkat hans morgonhumör. Tror kanske att det är någon tand som är på gång och därav den störda nattsömnen. Det som kommer ut där bak luktar inte hallon precis och det kan ju också vara tecken på tandsprickning. Bara att vänta och se :)
På tal om tänder så har Albin aldrig dreglat! För visst är det väl vanligt med mer salivproduktion när det är tänder på G?
Visst är det skönt med en dregelfri unge men vad ska vi använda alla de tiotalet sprillans nya dreglisarna som ligger och väntar på att komma till användning? ;)


Snön fortsätter att yra ute och det har kommit flera centimetrar sedan igår. Fy f*n!!! Tydligen kunde det hålla på såhär hela veckan dessutom. Och jag som i helgen gått i tankarna om att börja tvätta upp och hänga undan vinterkläderna, det är ju bara att FETglömma nu.


Albin hjälpte mig dammsuga nu på förmiddagen också. Eller hjälpte är väl kanske fel ord, han var med och var mest i vägen :) Han går bakom och pillar på apparaten, drar i slangen och trasslar in sig i sladden. Det som är bra är ju det att han är där jag är iallafall och jag slipper jaga efter för att se om han hittar på några hyss.


Kommentarer
Postat av: Helen

Det där ser inte roligt ut. Här har vi solsken +3 grader och blåst. Ganska så svalt ute men det ser ju fint ut när man är inne tittar ut på solen. Kramar Helen

2013-04-08 @ 12:01:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0