Shoppinggalen liten kille

Shopping på A6 har vi sysselsatt oss med idag.
Jag mitt smarto åkte ju ifrån min plånbok! Men det ordnade sig ändå som tur var :) Det är faktiskt första gången jag åker iväg och glömmer plånboken, det är ju annars en klassiker som småbarnsförälder sägs det. Nästan 11 månader klarade jag mig ;)
Albin har som vanligt skött sig bra med att gå in och ut i affärer men han börjar redan visa tendenser till att vela ha saker han ser. Idag har han sträckt sig och gnällt efter allt från leksaker till cyklellås och herrkläder. Haha. Hem kom han med en liten plast bil, en hink och några klädesplagg (såklart). En nöjd kille helt enkelt! :)

På vägen hem stannade vi hos moster Helen och åt Tacos där när vi ändå skulle hämta jycken. Gott! Det är så sällan jag äter det eftersom Peter inte är något fan av det.

Nu är vi iallafall hemma igen och skitungen är nerstoppad i sängen och sover snart.
Han går fortfarande på vintertid och det måste vi ta tag i på riktigt nu så vi kommer in i våra vanliga rutiner igen. Men det är lite svårt när vi är borta såhär och det händer så mycket saker.


Peter hade sin första dag på nya jobbet idag och det hade gått bra. Han hade fått en lugn start tydligen. Vilken tur han har! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0