Även solen har sina fläckar (vår son alltså)

Nu har vi fått igen för allt mitt skryteri igår.
Både igår och nu ikväll har vår annars så lättnattade grabb inte varit så lätt att natta.
Vi lägger honom som vanligt med flaskan, lämnar rummet och han ligger kvar ensam och efter kanske en kvart, tjugominuter har han fått nog att försöka somna och börjar gråta. När han ej slutat efter en stund går vi in och sätter oss för att hålla handen. Han lugnar sig men efter en stund får han myror i brallan istället och kan inte ligga stilla.
Igår var det så pass att han fick komma upp en stund och springa av sig och efter det lyckades pappan få honom att somna.
Idag var han så supertrött så han knappt visste var han var men kunde ändå inte ligga stilla. Jag lyckades lugna ner honom med lite varm mjölk och sedan kom pappan som tog över och en kvart senare sov han.

Jag misstänker att det kanske kan vara en förkylning på G som spökar i hans lilla kropp och stör.
Men vi hoppas det bara är något tillfälligt och att vi får tillbaka vår harmoniska kvällspojke.


Kommentarer
Postat av: Janina

Det är nog bara något övergående :) även om jag blev lite "glad" att höra det. (Jag är hemskt jag vet!) lite väl lyxigt med både sovmorgon och lättnattat barn! Eskil är rätt så fint namn :) vet inte om du minns att jag var osams med min syster (eller det kanske var innan bloggen startades?) om namnet Axel. Hon hade tydligen alltid velat ha det namnet, men det visste inte vi när vi valde det. Hon och jag pratade inte på nästan 1,5 månad :/ nu har hon varit noga att berätta att "Eskil" är hennes, törs inte ta det också ;p

2013-08-27 @ 21:18:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0