Dessa hantverkare...

Förmiddagsrastningen av både hund och unge är avklarad och båda sover nu :)
Jag har parkerat i soffan med kaffe och en smörgås. Diskmaskinen är redan färdig, tvättmaskinen snurrar och efter kaffet tänkte jag ge mig ut för att påbörja höstbestyren i trädgården (sorgligt nog).
Det gäller att jag passar på när jag känner att både ork och humör är med mig för massa fix och bestyr! Igår vaknade jag till en bra dag också och då blev äntligen sovrummet ordentligt avdammat och röjt bl.a.

Efter långt över en veckas väntan på rörmokare och elektriker fick vi igår äntligen besked om att de dyker upp på torsdag. Halleluja!
Denna väntan har dragit med sig ett enormt tvättberg nere i tvättstugan. Jag har inte velat sätta igång maskinen dagtid IFALL de skulle behaga dyka upp och då behöva stänga av vattnet. Det har blivit någon maskin i helgen och någon på kvällen men konstigt nog växer berget fortare än så (speciellt när jag är i städartagen också! ;) Men idag ska här banne mig tvättas dagen lång och till på torsdag ska det vara bergfritt där nere :)

En annan spännande sak angående vattnet är att det är rena rama lotteriet med varmvatten. Ena stunden kommer det behaglig värme i duschen för att sedan bli riktigt kallt, oftast är det bara enbart kallt. Nä, det blir inga rykande heta långduschar här inte för tillfället och stackars Albin har fått "fusk" duscha kallt två kvällar i rad. Tur att han inte är så känslig! Jag är i stort behov av hårtvätt men där går gränsen känner jag. En snabbsnabb kroppsdusch räcker och blir över och håret får fortsätta se ut som ett skatbo ;)

Det är härligt med lite spänning i vardagen! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0