Det gick i stöpet

Här ringde klockan sju idag igen och vår plan var att besöka kyrkans nystartade öppna förskola. När vi sedan sitter påklädda, halvt klara och äter frukost så ringer pappan och säger att på anslagstavlan utanför där står det att det inte startar förän nästa vecka. SUCK! Vi chansade inte på att åka utan väntar till nästa vecka istället. Typiskt då man väckt sitt sovande barn och stod i startgroparna till att åka.
Blir till att vara hemma idag med då. Tänkte först åka iväg på nått annat men jag kom på det att jag fortfarande ej fått min föräldrapenning utbetald (någon mer som får vänta på den nu?) och kontot gapar ekande tomt. För hur det än är går det alltid åt lite pengar när man åker någonstans.
De andra öppna förskolorna är jag osäkra på deras öppettider så vi chansar inte på att åka dit heller idag.
Albin tycks det ju inte gå någon nöd på att vi stannar hemma då han alltid har något att pyssla med :) Nu gick han ner till farfar med sopborsten i högsta hugg och han brukar bli kvar där nere ett bra tag.
Jag sitter på trappan njuter av att det faktiskt är en molnig och sval förmiddag som omväxling. Det går att andas lätt! Men nu börjar det spricka upp och solen sprider sina varma strålar. Blir nog ännu en varm dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0