Hej Tvåan!

Idag har vi varit och tjuvkikat samt hälsat på Tvåan för första gången! Det var med både skräck och längtan vi satt där i väntrummet men tack och lov gick vi därifrån som på moln! :)

Eftersom jag har så oregelbundna cykler och vi blev tillbaka flyttade hela tre veckor med Albin vid ultraljudet i vecka 18 (vi var alltså enbart i vecka 15 då) så fick vi göra ett tidigt vul. denna gång.
Vi blev beräknade till att vara i vecka 12+1 idag (8 dagar tillbaka flyttade beräknad på senaste mens) och ett preliminärt BF i slutet av februari. Mer "exakt" beräkning får vi vid ultraljudet runt vecka 18.

Det var underbart att se en liten sprattlande krabat med tickande hjärta! Nu är det bevisat att det faktiskt finns en liten i magen trots att jag knappt haft några känningar alls.
Med Albin hade jag jättemycket växtvärk och kände mig svullen och uppblåst från början nästan. Denna gång har jag varken känt mig svullen eller uppblåst och inte heller någon växtvärk att tala om. Det enda är att jag mådde illa för ett par veckor sedan samt den enorma trötthet jag dragits med på tok för länge nu. Även huvudvärken har kommit nu och den lär bero på att mina järndepåer var väldigt dåliga. Så nu kämpas det på med järnpåfyllning för fullt!

Peter såg med en gång att det är en lillebror ;) Jag däremot har inte bestämt mig ännu :)


Inte världens bästa bildbevis men det ligger en liten en där på rygg med huvudet åt höger


Kommentarer
Postat av: Janina

GRATTIS!!! Å va roligt!! Tänk att jag har känt det på mig så mycket som du sovit middag på sistone ;) så glad för er skull! Tror jag håller med Peter :)

2013-08-14 @ 19:52:54
Postat av: Mammal

Lilla, lilla tvåan. Kul att få se dig. Vi väntar med spänning.

2013-08-14 @ 20:56:32
Postat av: Katti

Hej lilla Solstråle, jag väntar på dig och hoppas att du mår bra. Roligt att få se dig, du får se Farmor sen :-)

2013-08-14 @ 21:06:30
Postat av: Syrran/moster

Längtar tills vi får se nummer två på riktigt!!!!

2013-08-15 @ 10:28:18
URL: http://baraordifoljd.blogg.se
Postat av: Frida

Ååh, grattis!!! Vad härligt! :) //Frida

2013-08-15 @ 18:12:49
URL: http://www.fritjoff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0