Nytt och fräscht!

Känslan av att lägga sig nyduschad i en nybäddad säng är svårslagen!
Igår tvättade jag våra kuddar och idag täckena så fräschare än såhär kan det knappt bli. Kommer sova ljuvligt gott tror jag :)


Dagen har varit VARM! Vi har varit trötta som attan jag och Peter medan Albin röjt på som vanligt utan någon som helst hänsyn till sina arma föräldrar.
En tur ner till sjön blev det efter lite lunch och vila. Albin far runt som en dåre i vattnet så det gäller att vara beredd! Ut på bryggan SKA han och helst också gå över kanten. Tokunge!!!
Albin och pappan tog sig även ett poolbad på eftermiddagen och svalkade ner sig.

Härom dagen började Albin tugga på en sockerärtsskida och tyckte det var otroligt gott! Jag vet inte hur många han gnagde i sig den dagen? :) När skidan sedan bara var slammsiga trådar gick kan på nästa.
Igår började han istället gnaga på de sura äppelkarten som han hittar på backen. Han rör inte en min när han gnager bort skalet hur surt det än må vara.
Nyponen på de otroligt taggiga rosbuskarna har han också hittat och är väldigt sugen på att smaka även dem men där har vi satt stopp och belägg! Jag tror nog nämligen att de bör tillagas innan de äts :)

Stackars barn! Vad ska han leva av hela vintern när han inte kan vara ute och "jaga" sin egen mat?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0