Om igår

Gör ett nytt försök.

På förmiddagen åkte vi in till Norrtälje en sväng, vi är på jakt efter en bra byrå in till Albins rum men vi hittade såklart inget.
Vi var till Ica och handlade lite också och tog en lunch/fika på deras fik innan vi gick in. Jag lyckades värma Albins matburk i deras konstiga micro för mycket så den kokade över och mer än hälften av innehåller låg bredvid när jag öppnade luckan. Som tur var så var Albin ej så hungrig och hade istället fullt sjå på att titta på allt folk :) Dessvärre lyckades han bränna sin lilla tunga på en av de sista skedarna han åt! Tack och lov gick det snabbt över. En stund efter det brakade det loss rejält humörmässigt och Albin fick nog sitt första vredesutbrott ute offentligt tror jag :) Inget var bra och han var SÅ arg!!! Bränd tunga, plockats ut och in i bilen typ hundra gånger och på det inte hunnit vila förmiddag. Men skulle inte tappat humöret då? Det botades lätt genom att sätta ner honom i vagnen och rulla in i affären och påbörja handlingen. Lätt! :) I bilen hem somnade han sedan gott och somnade sedan om igen hemma efter att ha lagts i sängen.

Lagom till att vi kom hem tog det fina vädret slut och bytes istället ut mot lite mera regn, så det hände inte så mycket mera här hos oss mer än att vi var ut och plockade lite potatis, tomater, gurka och ärtor till middagen. Albin fick också tjuvstartssmaka på en liten palsternacka och den tycktes godkännas :)

Lagom till att vi skulle gå och lägga oss framåt elvatiden efter att ha tittat på film så vaknar Albin och är superledsen. När han tillslut lugnade ner sig var han så upp i varv och stollade sig massor! Det dröjde nog framåt tolv innan han kommit till ro igen och vi alla äntligen fick somna för natten och efter det sov han gott hela natten, mellan oss såklart ;)

Idag vaknade han givetvis när pappan gick upp klockan sex! INTE okej!
Nu efter frukosten har jag stängt in oss i hans rum, han röjer runt för fullt och jag ligger på madrassen under en filt. Perfekt! :) Men titt som tätt kommer han och vilar sitt huvud mot min axel så han ger nog upp stökeriet snart och sällskapar med mig här under filten istället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0